Skip to content
daikinFTXA

Daikin | Stylish

FTXA-25AW/BS/BT/BB

De Daikin Stylish levert de beste prestaties gecombineerd met een prachtig design. Dit award-winning aircosysteem past in ieder interieur en zorgt voor een maximaal comfort en een zeer laag energieverbruik.

Daikin Stylish is leverbaar in vier verschillende kleuren: wit, zilver, zwart en zwarthout. Tevens is hij eenvoudig in de bediening door de infrarode afstandsbediening, vanuit de app of via Alexa en Google Home.

Geniet van de stilte
Met de slim ontwikkelde ‘airflow’ blinken deze warmtepompen uit in stilte. In ‘low noise’ modus is het geluidsniveau van de binnenunits fluisterstil. Dat maakt Fujitsu AircoHeaters zeer interessant voor woonkamers, slaapkamers en thuiskantoren.

Bediening met smartphone
Met de optionele WiFi-ontvanger, die niet zichtbaar in de binnenunit van de airco geplaatst is, kunt u uw AircoHeater KE heel makkelijk bedienen met een smartphone, tablet of pc.

Koudemiddel R32
Het koudemiddel R32 garandeert optimale prestaties. Het GWP ligt veel lager dan bij koelmiddel R410A. Bovendien kan dit enkelvoudig koudemiddel makkelijker gerecycleerd worden.

Energieklasse koelen:
energielabel aplusplusplus

Energieklasse verwarmen:
energielabel aplusplus

Koelvermogen min – max: 1.300 – 3.200 Watt

Verwarmingsvermogen min – max: 1.300 – 4.700 Watt

Aansluitspanning: 1/50/220 – 240

Geluidsniveau binnenunit: 19 – 40 dB(A)

Geluidsniveau buitenunit (op 5 mtr): 46 dB(A)

Afmetingen binnenunit (bxhxd, mm): 295 x 798 x 189

Afmetingen buitenunit (bxhxd, mm): 550 x 765 x 285

Nettogewicht binnenunit/buitenunit: 12 / 32

Maximale leidinglengte: 20

Maximaal hoogteverschil: 15

Koudemiddelvulling R32: 1150 (15)

Bediening: Infrarood (optie vast)

Prijs vanaf: € 2.853,00

Montageset vanaf: € 650,00

Het installeren van een split-airco is een specialistische klus, waarbij ook het benodigde materiaal en gereedschap een belangrijke rol spelen. Ook mogen de koeltechnische handelingen alleen door STEK-erkende installateurs uitgevoerd worden. Een standaard installatie is inclusief bij de getoonde bedragen

Materiaal bij de prijs inbegrepen

5 meter geïsoleerde koperleidingen tussen de binnen- en de buitenunit in een afwerkgoot
Elektrische bekabeling tussen binnen- en buitenunit
Spatwaterdichte wandcontactdoos bij het buitendeel
5 meter voedingskabel naar de buitenunit

Condities

1 boring door een muur (m.u.v. beton)
Condenswaterafvoer direct naar buiten (zonder condenspomp)
Plaatsing buitenunit op begane grond (meerprijs voor muurbeugels)
1 fase 220V 16A met aarde. Deze moet wel binnen 2 meter van de unit aanwezig zijn

Door een Service Overeenkomst via Top Airco af te sluiten, geeft u het gehele vraagstuk omtrent service en onderhoud voor uw airconditioning uit handen. Ons geavanceerde servicesysteem is hierbij een elementair instrument.

Door het jaarlijkse preventieve onderhoud wordt het aantal storingen tot een minimum beperkt en bovendien wordt de levensduur van uw systemen aanzienlijk verlengt. Mocht u onverhoopt toch een storing aan uw systeem hebben dan zullen wij alles in het werk stellen deze zo snel mogelijk te verhelpen. Op deze Service Overeenkomst zijn de Algemene Voorwaarden van Top Airco van toepassing

Eenmaal per jaar zal een STEK-erkend monteur een grondige inspectie- en preventieve onderhoudsbeurt uitvoeren. De onderhoudsbeurt zal bestaan uit een vastgestelde lijst met werkzaamheden, beschreven in de Service Overeenkomst.

Op initiatief van airkoopjes.nl zal een STEK-erkend monteur met u een afspraak maken voor het uitvoeren van de inspectiewerkzaamheden. De onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur.

Back To Top